Værd at vide

Spørgsmål og svar

Hvor hurtigt kan pengene stå på min konto?

Du har pengene på kontoen samme dag, vi godkender lånet, eller senest dagen efter.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan vælge et beløb fra 10.000 til 50.000 kr.

Hvad bliver min rente?

Din rente afhænger af en individuel kreditvurdering. Når vi får din ansøgning, fastlægger vi din rente og det beløb, du kan låne. Du kan altid se din præcise årlige og effektive rente på den låneaftale, du får fra os. Renten ligger fra 9,9% til 26,08%.

Hvordan søger jeg om et lån hos Modus Finans?

Gå ind under Ansøg om lån, udfyld formularen og send den til os. Hvis du sender ansøgningen i vores åbningstid, får du svar inden for en time. Ellers dagen efter.

Hvordan får jeg lånet udbetalt?

Vi udbetaler lånet, så snart vi har modtaget en underskrevet låneaftale fra dig.

Hvis du skriver under med NemID, kan du have pengene den samme dag, vi godkender lånet, eller dagen efter.

Hvis du foretrækker at få låneaftalen på papir, sender vi den med posten. Pengene overfører vi, så snart vi har fået aftalen retur med din underskrift.

Løber jeg nogen risiko, når jeg tager et lån hos Modus Finans?

Nej. Modus Finans er et kontantlån, vi giver under ansvarlige forhold. Vi godkender kun dit lån, hvis vi vurderer, at du har en stabil økonomi.

3 tips til din økonomi

Inden du låner, kan det være en god ide at få overblik over din daglige økonomi. Her får du 3 tips, der gør dig klogere, før du låner.

1. Læg et budget
Hvor mange penge går der til husleje, telefon, forsikring og alle dine andre faste udgifter? Transport, mad, fornøjelser? Gør plads til det hele i dit budget - sammen med dine indtægter. Så slipper du for at stå med en tom konto, når mekanikeren eller tandlægen skal betales.

2. Se, hvad du har til rådighed
Budgettet giver dig overblik over udgifter og indtægter - og det fortæller, hvor mange penge du har til overs hver måned. Så kan du se, om der er plads til at betale af på et lån. Det kan godt være, du kan låne til en skøn ferie eller den hjemmebio, du savner. Bare husk, det bliver hverdag igen. Hvis økonomien er for stram, er prisen måske for høj. Det ved du bedst selv. Bare vær ærlig over for dig selv, og lån kun, hvis du kan undvære de faste afdrag bagefter.

3. Undgå rykkere - brug Betalingsservice
Betalingsservice er både den nemmeste og den billigste måde at betale sine regninger på. Bare meld dine regninger til én gang, så bliver de automatisk betalt hver måned. Samtidig slipper du for besværet med girokort - og rykkerne, hvis du glemmer dem.

Budgetskema - klar til brug
Hvis du ikke er vant til at lægge budget, kan et budgetskema være en god hjælp. Her kan du sætte dine egne indtægter og udgifter ind, linje for linje. Så beregner skemaet automatisk dit rådighedsbeløb.

Hent dit Excel budgetskema her - så er du hurtigt i gang. Budgetskemaet er helt privat. Det er kun dig, der har adgang til det skema, du gemmer på din computer.